ELFTE SEPTEMBER

Elfte september är ett datum som ringer många klockor. 2001 attackerade terrorister World Trade Center och 2003 avled politikern Anna Lindhs efter att hon dagen innan blivid attackerad med kniv under ett shoppingbesök på NK i Stockholm. Tragedierna på denna dag har genom åren avlöst varandra. Det finns dock ett undantag, 11 september är även min pappas födelsedag. HURRA HURRA HURRA! 
 
Tack pappa för att du finns, Jag Älskar Dig.
 
 

Rumpnissar är vi allihopa, allihopa..

Dessa bilder får mig verkligen att skratta samtidigt som de blir super gulliga. Tänker genast på rumpnissarna i Ronja Rövardotter.
Appen heter Troll Me!

 

 


Femte september

Idag fick jag mina första dollar! Inte illa, tror fortfarande inte att jag har insett att den lite läskiga och smått galna dröm jag har haft i år faktiskt kommer att ske. Att jag, om mindre än ett år kommer lämna min allt och alla jag älskar för att flytta till ett annat land som jag aldrig ens satt min fot i och dessutom inte känner en kotte. Ganska häftigt ändå! Det är dock fortfarande väldigt länge kvar men idag gick det upp för mig att jag faktiskt SKA fara som utbytesstudent. 

 Dollarna var en födelsedagspresent från min gudfar och hans familj, mycket gulligt! Har för övrigt haft en underbar födelsedag med frukost på sängen, uppvaktning i skolan, födelsedagsmiddag med familjen och gudfadern+fru, ett is pass samt lite plugg. Av Sandra har jag även fått en underbart charmig pärlplatta som ska föreställa mig. Väldigt bra dag! Vill även tacka alla ni underbara, det är ni som har gjort min dag fantastisk, kyssar till er.


Me, Myself and I


 
 
Bilderna är från i början av sommaren då jag, Culligan, Klara och Sara hade en photoshoot. Fotona är tagna av Culligan.

RSS 2.0