Nu blir det reklam...

Som vissa av er kanske vet är det isgala i Örnsköldsvik i helgen. Jag kommer att vara med i tre numer och alla som vill är välkommna att komma och kolla! Kommer bli en fantastisk show så missa inte det! 

Owl

 

Påsklov

 
Jag och mina brudar hittade ett av äggen under påskjakten på skolan, vilket firades med lite selfies, lol
Jag och vackra Sara
Någon var lite över exalterad på att få sätta tänderna i godiset..
Under vårt sökande hittade vi även detta läskiga hål i skolans källare...
Sedan bar det iväg till Övik på träningshelg inför deras isgala! Mycket roligt trots en värkande svanskota, en förkylning och nackspärr! Det var verkligen super kul! Bild på mig och Alva
Familjen jag bodde hos bjöd mig och Sabrina på lunch. Värdens största cesar sallad, MUMS.
Träffade underbara Cecilia. Alltid lika mysigt prata med henne.
Hon bjöd på våfflor vilket inte gjorde saken sämre.
Vi gick sedan ut på promenad i vårvädret.
Mötte sedan upp fina Klara som kom direkt från fjällen. 
Vi åt middag på Vezzo och sedan gick vi bara runt och pratade i stan tills hennes buss kom.
Vezzos pizza <3
 Photos of the family

Som jag skrev i förra inlägget så har jag nu äntligen frågat min värdfamilj om jag får lägga upp bilder av dem och de sa att det var helt okej, så här kommer lite bilder av familjen!
Don (värdpappa), Austin (värdbror), Charlotte (värdmamma) och Brooke (värdsyster)
Don och charlotte!
Brooke
Austin
Ruger

Skype

Så igår skypade jag alltså för första gången med USA! Det gick bättre än förväntat, jag var innan nervös över att det skulle bli stelt men det flöt på bra och engelskan gick även den hyfsat bra så det kändes super skönt! Pratade ett tag med Brooke (värdsyster) och Charlotte (värdmamma) och de de visade mig runt i huset vilket för övrigt är super fint! Fick även säga hej till Don (värdpappa) som var på telefonen!
 
Charlotte for sedan iväg för att hon skulle träna och jag, Brooke och Austin (värdbror) fortsätte att prata i nästan 3h! Super kul! Det känns hela tiden bättre och bättre och det känns som jag kommer att passar bra ihop med familjen. Jag och Brooke upptäcker hela tiden fler saker som vi har gemensamt! 
 
Bild på Brooke och Austin! 
 
Har nu även frågat så att det är okej att jag lägger upp bilder på dem och huset så jag tänkte att jag fixar ihop ett inlägg som förmodligen kommer upp imorgon!
Hahah a cute picture of me and Brooke.Forever gone


Tandställningen är borta!! Q & A

Johanna-
Will the bus drive by your house or do you have to go to a bus stop? 
 
Just asked my host sister and she told me that the bus actually are picking us up right outside the house! So that will really be a luxuary in  comparison to my (sometimes not always) bike rides in snowstorms, 30cm of snow and a temperature of -20 degrees celsius! hahah. But a short answer: Yes it will!  7:25 each morning (sooo early, I can't consider myself for a morning person, lol)  

have you ever been to america? where else have you traveled? 
I have never been to America so it of course feels extra exciting, but at the same time a bit scary that the first time I "visit"  the country I'm actually are arriving with the purpose to live there for a year! 
 
I have earlier been in  England (London) two times, Turkey, Spain x2, Grecce x2, Italy (many times), Gibraltar, Switzerland, Austria, Denmark, Norway... I don't know if I have been to any other countries but can't come up with any more right now.

which one of the six flags are you going to?
 
I actually don't have any idea of which six flags (amusement park) we are going to!? But I guess it's one close to New York. I will let you know as fast as I get an answer to that question. 

Mycket roligt pågång

 Har så mycket att se framemot och detta är bara en bråkdel av allt roligt som kommer att hända!! Känner verkligen att våren och sommaren kommer att bli super bra!
 
Tillägg: Har även fått llite frågor som jag ska svara på så om det är något ni undrar över är det bara att fårga! (det g'ller såklart annars också!)

Leland Public School

Jag kommer alltså att gå i skola i Leland vilket är ca 20min från huset (med bil.) Skolan heter Leland Public School. Skolan är väldigt liten och det går endast ca 420 elever där. Det låter inte så lite, jag håller med, men när jag fick veta att det är från kindergarden till 12th grade (!) så förstår ni kanske hur litet det är! Det betyder ungefär 35 elever i varje årskurs. Det kommer alltså bli väldigt stor skillnad mot Dragonskolan med sina 2000 elever, men det känns positivt. Då kommer jag ju lära känna alla desto bättre!
 
Skolan är så liten att det inte går att hitta några bilder på den... Men här är i alla fall skolans logotype samt skolans sportlogotype! 
 
Leland Public School är alltså hem för The comets. Det finns massor av olika sporter bland annat skidåkning, football, baseball, tennis, Volleyball, Cross Country osv.  Tror dock inte det finns några cheerleaders vilket hade varit coolt men jag lär stöta på cheerleaders från andra skolor på matcher! Leland Public School har även fått priser för att vara än av de bättre skolorna i Michigan.
 
Source: Weheartit
 
Både mina värdsyskon kommer alltså gå på samma skola som mig och Vi kommer att åka gul skolbuss varje dag!! SÅ AMRIKANSKT.
 
 
 

RSS 2.0